Bärselen DrottningEnar - Ergonomisk bärsele för barn 0-3 år

Alexandra Pascalidou bloggar om ”Sele nära hjärtat”…

Från Alexandras metroblogg:

Sele nära hjärtat

För några år sen intervjuade jag Jakob Roel som då var tolk och översättare i Europaparlamentet. Ni som följt mig vet att jag älskar språk. Själv är jag något av ett språkgeni med mina fem språk i ryggsäcken förutom att jag läst latin i tre år och kan kommunicera på ett par språk till. Jakobs språkförmåga fick mig dock att blekna. Många år senare, häromveckan, fick jag en fantastisk bärsele för min lilla duva som älskar att bli buren nära hjärtat. Det är Jakobs kreativa fru Marie som har designat och här kan ni beställa den. Så mysigt.


Gå till Alexandras blogg:  http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12708227

mmm

DrottningEnar tackar för orden – och roligt att ni gillar bärselen!Lämna en kommentar

Omdömen

Kontakt

Skriv till oss
info@drottningenar.se

Vill du ha bilder eller bli återförsäljare?
mari@drottningenar.se


Visa adress
DROTTNINGENAR AB
Utsiktsvägen 12
131 33 Nacka

tel. 073-219 98 37

ring

0732-199837